Cartea Nemira, un mărţisor care durează!

Devine din ce în ce mai greu să găseşti un mărţisor cu adevărat frumos printre sutele de kitsch-uri de pe tarabele care umplu în perioada aceasta oraşul.

Editura Nemira îţi sare în ajutor şi te ajută cu idei atât pentru cadoul de mărţisor cât şi pentru cel de Ziua Femeii!

Între 28 februarie şi 6 martie, peste 90 de titluri din colecţiile Bonton, Erotikos, Glossy Book şi Nemira Damen Tango îţi stau la dispoziţie cu o reducere de 45%.

Astfel, dacă nu ştii de cadou să îi faci mamei, soţiei, iubitei, colegei sau prietenei, îţi oferim câteva recomandări:

Rachel Zoe, Rose Apodaca – Eleganţă de la A la Zoe. Modă, frumuseţe, stil
În Stilul de la A la Zoe, stilistul celor mai cunoscute vedete de la Hollywood, Rachel Zoe, împărtăşeşte ponturile ei de „insider” şi întocmeşte astfel acest ghid de bază cu privire la stilul de viaţă elegant al vedetelor.

Nina Garcia – Totul despre stil. Fashion, Lifestyle, Glamour
De fiecare dată când te îmbraci, îţi dezvălui identitatea. Prin stil, împărtăşeşti o parte din povestea vieţii tale, punându-ţi în valoare creativitatea. Totul despre stil te ajută să îţi explorezi personalitatea prin modă – acea latură intimă care se desfată cu perspectiva şi experienţa minunată de a crea o imagine fascinantă.

Gloria Beck – Complimente. Mic tratat de întrebuinţare a complimentelor
Vă place să primiţi complimente? Dar să le faceţi? Indiferent de intrebarea la care aţi răspuns afirmativ, ghidul Gloriei Beck de “întrebuinţare a complimentelor” vă va prilejui o lectură încântătoare şi teribil de instructivă!

Francoise Rey – Nopţi de cerneală
Nopţi de cerneală este un volum minunat de povestiri care combină tainic erotismul nestăvilit cu tandreţea iubirii. Oameni banali,  complet nepregătiţi pentru întâlniri nebuneşti, se vor topi în noaptea unică, extravagantă, de neuitat…

Cecily Von Ziegesar – Gossip Girl: Nu mă uita!
Intră în lumea Gossip Girl – o lume în care să dai o petrecere de rămas-bun înseamnă să închiriezi un autobuz pentru două sute dintre cei mai apropiaţi prieteni, în care gelozia şi trădarea sunt mereu oaspeţi de onoare.

Nicholas Evans – Flacăra iubirii
Julia Bishop, născută şi crescută în New York, îşi va petrece vara în Montana, oferind consiliere pentru adolescenţii cu probleme. Însă ceea ce Julia nu ştie este că această experienţă îi va schimba viaţa.

Annick Geille – Sagan. Povestea unei iubiri
La sfârşitul anilor ’70, tânăra Annick Geille, redactor-şef la Playboy, a avut şansa să o întâlnească pe celebra Francoise Sagan şi să intre în cercul de prieteni intimi ai autoarei, a cărei amantă avea să devină în scurtă vreme.

Pentru mai multe titluri, vizitaţi site-ul Nemira.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *