Cartea Verii 2018 + KIT de supraviețuire!

Bărbatul care n-a mai sunat, Cartea Verii 2018, în curs de apariție în colecția Damen Tango a Editurii Nemira, spune povestea a două suflete-pereche, Sarah și Eddie, care petrec împreună șase zile de neuitat, îndrăgostiți nebunește unul de celălalt.

Șase zile de neuitat, apoi Eddie dispare.

Sarah îi trimite mesaje. Niciun răspuns. Îl sună. Niciun răspuns. Îl caută. Niciun indiciu. Nicio urmă.

barbat2

Alături de Sarah, cititoarele vor încerca să deslușească misterul dispariției lui Eddie și să descopere adevărul. Piesele de puzzle adunate pe parcursul lecturii, amintiri, regrete și secrete, vor duce la o dezvăluire șocantă și la un deznodământ neașteptat! Sunteți pregătite?

Pentru că vrem să aveți parte de experiența completă a unei povești de dragoste cum n-ați mai citit până acum, vă recomandăm să aveți un KIT de supraviețuire pentru emoții puternice! Ce conține?

barbat1

1. O lumânare parfumată – ca să vă relaxați în momentele de suspans sau când enigmele sunt pe cale să fie elucidate (vă sfătuim să o păstrați pentru ultimele 50 de pagini).

2. O cutie cu bomboane – când nu este potrivită sau recomandată o doză sănătoasă de ciocolată?

3. Un pachet de șervețele – v-am fi trimis batiste, dar Eddie le-a luat pe toate. Am încercat să le recuperăm, dar nici nouă nu ne răspunde la mesaje. Oricum, e bine să aveți pachetul la îndemână, nu se știe cât de intens veți trăi povestea!

8MgY0

4. O cană fierbinte cu ceai – nu prea fierbinte, nu vrem ca voi să plătiți pentru secretele dintre Eddie și Sarah.

5. Chiar dacă ne prefacem că 5 nu există, știm că aveți un loc ascuns unde țineți ciocolata pentru urgențe. Cartea Verii 2018 este o urgență! Nu ezitați să savurați ciocolata: după acel final, cine vă poate învinui?


rosie-walsh—barbatul-care-n-a-mai-sunat_c1_2Imaginează-ți că întâlnești un bărbat, că petreceți împreună șase zile de neuitat și că te îndrăgostești nebunește de el. Sentimentul este reciproc, o simți cu toată ființa ta. Așa că, atunci când pleacă într-o călătorie și promite să te sune de la aeroport, nu ai niciun motiv să crezi că n-o va face.

Dar el nu mai sună.

Săptămânile trec, toți prietenii te îndeamnă să-l uiți, dar tu știi că trebuie să i se fi întâmplat ceva, trebuie să existe un motiv pentru tăcerea lui.

Și dacă descoperi că există într-adevăr un motiv, că ai avut tot timpul dreptate? Dar că motivul este singurul lucru pe care nu vi l-ați împărtășit unul altuia?

Adevărul.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *