Dezbatere Anticipaţia la Noaptea Cercetătorilor, astăzi, ora 16:30, la Biblioteca Naţională a României
Editura Nemira, una dintre primele edituri particulare din Romania, se află de 21 de ani în topul preferinţelor cititorilor, prin prestigiul autorilor şi rafinamentul cărţior publicate. Iniţial asociată cu literatura science-fiction, Nemira s-a afirmat ulterior cu nenumarate colecţii, cu primele cărţi în format electronic şi cu propriul lanţ de librării (librării în București (4), Timișoara, Iași, Cluj și în curs de pregătire și în alte orașe). Recent, Editura Nemira a achiziţionat brand-ul Anticipaţia şi pregăteşte apariţia acestui proiect pe piaţă pentru luna noiembrie, anul acesta.
Anticipaţia a fost unul dintre cele mai populare branduri editoriale româneşti, specializat în publicarea literaturii științifico-fantastice și de popularizare a științei, constituind punctul de întâlnire dintre ştiinţă, ficţiune şi eseu filozofic.
Ca o avanpremieră şi o afirmare a direcţiei şi sferei sale de interes, Anticipaţia va fi prezentă, cu noua sa identitate, la proiectul “Noaptea Cercetatorilor”. Evenimentul are loc astăzi, 28 septembrie, în intervalul 16:00 – 22.00 (sau mai tarziu, în funcție de locație). În Bucureşti, activităţile vor avea loc în sediul nou al Bibliotecii Naționale a României, pe Bulevardul Unirii nr. 22.
La “Noaptea Cercetatorilor” echipa Anticipaţia va susţine o conferinţă-dezbatere cu tema „Cât de atenţi suntem cu viitorul?”. Conferinţa va avea loc la ora 16:30, în cadrul AGORA, în noul sediu al Bibliotecii Naționale a României, București, Bulevardul Unirii nr. 22.
Vă reamintim că Nemira dezvoltă sub numele ANTICIPAŢIA mai multe produse editoriale: revista de ştiinţă şi ficţiune, website, Almanahul Anticipaţia, Colecția de Povestiri Științifico-Fantastice (CPSF), cât și un proiect complex, incluzând cărţi aflate sub acelaşi semn al ştiinţei şi ficţiunii prospective.
Editura Nemira şi echipa Anticipaţia vă invită ca în această seară să paticipaţi la Researchers’ Night şi să interacţionaţi direct cu oamenii pasionați de ştiință și inovație, să descoperiţi realizările și poveștile din spatele muncii lor de cercetare.
Tweet