Câteva lucruri pe care nu le ştiaţi despre Jocurile Foamei

Trilogia Jocurile Foamei a fost primită foarte bine de către public, devenind rapid cunoscută pe plan internaţional. Aşa cum era de aşteptat, şi filmul a avut un succes foarte mare, aflându-se pe primul loc în topul celor mai mari încasări calculate pentru prima zi, dintre filmele care nu au fost o continuare.

Iată câteva lucruri pe care nu le ştiaţi despre Jocurile Foamei:

1) Suzanne Collins este primul autor pentru copii şi adolescenţi care a vândut peste 1 milion de exemplare pentru Kindle şi este, de asemenea, cel mai bine vândut autor pentru Kindle din toate timpurile!

2) Josh Hutcherson a citit toate cele trei cărţile în numai trei zile şi mărturiseşte că niciodată nu s-a simţit mai apropiat de vreun alt personaj în afară de Peeta.

3) Pentru că nu a vrut ca părul să îi fie stricat în urma prea multor experimente în căutarea nuanţei perfecte, stiliştii lui Jennifer Lawrence au fost nevoiţi să folosească peruci de 30.000 de dolari. Abia după ce au găsit nuanţa cea mai potrivită, Jennifer a fost de acord să se lase vopsită.

4) Pe platourile de filmare, Josh a fost lovit cu piciorul în cap de Jennifer… din greşeală. Aceasta a vrut să îi dovedească că îşi poate ridica piciorul deasupra capului lui, dar l-a nimerit în tâmplă.

5) În timpul filmărilor, a fost nevoie de peste 35 de make-up artists care au lucrat full time.

6) Când Gary Ross i-a propus lui Lenny Kravity rolul lui Cinna, acesta nici măcar nu auzise de carte! În acea seară, totuşi, a downloadat-o de pe Internet, a citit-o imediat, iar a doua zi l-a sunat pe Ross să îi spună că acceptă rolul.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *