Tiktok Tour „S-a întâmplat într-o vară”, de Tessa Bailey

S-a întâmplat într-o vară”, de Tessa Bailey este un romance devenit senzație pe TikTok, care te va cuceri cu scenele sale de dragoste de-a dreptul incendiare, cu dialogurile pline de haz și cu personajele adorabile.

Piper Bellinger e bogată, are influență, iar reputația sa de petrecăreață face ca paparazzi să fie mereu pe urmele ei. După ce lucrurile – și consumul de șampanie – scapă de sub control în timpul unei petreceri, Piper ajunge la închisoare, iar tatăl său vitreg decide că tânăra are nevoie de o lecție, așa că o lasă fără bani și o trimite să învețe ce-i responsabilitatea alături de sora sa, obligându-le să plece în Westport, să se ocupe de barul familiei. După nici cinci minute în pitorescul orășel, Piper îl întâlnește pe căpitanul Brendan Taggart, un tip masiv, cu barbă, care e convins că ea n-o să reziste nici măcar o săptămână fără luxul cu care e obișnuită. Numai că Piper e hotărâtă să le demonstreze tatălui ei vitreg și localnicului sexy și morocănos că are mai multe de oferit, nu doar drăgălășenia. Fata pasionată de evenimente mondene și de distracție și marinarul ursuz sunt complet diferiți, dar atracția care mocnește între ei nu mai poate fi ignorată. Vor reuși, oare, cei doi să treacă peste tot ce îi desparte?

Poveștile ei sunt la fel de proaspete și de amuzante ca o comedie romantică de pe Netflix… Bailey e maestra intrigilor amuzante și sexy, iar toți cei cărora le place un strop de erotism vor descoperi în ea o maestră a limbajului licențios.

Entertainment Weekly

Te invităm la un Tiktok Tour, în care să descoperi aventura lui Piper și a lui Brendan și care sunt peripețiile prin care trec împreună.

12 iunie – @inloovewithbooks

13 iunie – @laviniareads

14 iunie – @readwithmiri

15 iunie – @the.book.district

16 iunie – @oanaturcea24

17 iunie – @martipaan

18 iunie – @booksstopia

În această perioadă, puteți regăsi multe surprize: recenzii oneste, prezentări ale cărții, concursuri și mai multe surprize.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *