Ce ai vrea să îl întrebi pe autorul romanului ”Eu sunt numărul patru”?

Eu sunt numarul patru copertaEști un fan al cărții Eu sunt numărul patru? Dacă în urma lecturii ai rămas cu nelămuriri, vrei să afli mai multe decât ai citit în roman despre extratereștrii din poveste  sau ai o curiozitate legată de John Smith, acum ai ocazia perfectă.

Clubul de lectură pentru adolescenți de la The Guardian îți oferă ocazia să pui întrebări autorului romanului, Pittacus Lore. Tot ce trebuie să faci e să trimiți întrebările tale, iar apoi Lore va răspunde. Dacă încă nu ești hotărât, te poți gândi la ce vrei să întrebi până pe data de 25 a acestei luni.

Romanul Eu sunt numărul patru este unul science fiction pentru tineri, care urmărește povestea lui John Smith, un extraterestru de doar 15 ani de pe planeta Lorien. Smith, alături de alți opt extratereștri adolescenți, face parte din Gardă, un grup de locuitori lorieni cu super puteri, dintre care singura comună tuturor e telekinezia. Ei trebuie să se ferească de  Mogadoriaeni, extratereștri de pe planeta Mogadore care încearcă să cucerească planeta Lorien și Pământul după ce a lor a devenit nelocuibilă din cauza poluării.

Romanul Eu sunt numărul patru a fost ecranizat anul trecut de către DreamWorks. Cea de-a doua carte din serie e Puterea celor șase, care continuă aventurile lorienilor supradotați.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *