Ce faci dacă după 6 zile perfecte el nu te mai sună?

Când ai așteptat ultima dată telefonul lui și el nu a mai sunat?

Bărbatul care n-a mai sunat, în curs de apariție în colecția Damen Tango a Editurii Nemira, este o poveste de dragoste sfâșietoare, umbrită de un adevăr întunecat:  oricine a așteptat vreodată (în zadar) să sune telefonul, iar la capătul liniei să fie persoana iubită, va citi cartea aceasta cu sufletul la gură!

O iubire învăluită în mister poate supraviețui doar dacă renunți la secrete bine păstrate. Sarah, o femeie de 37 de ani în pragul divorțului, îl întâlnește pe Eddie. Cei doi se îndrăgostesc fulgerător, petrec împreună șase zile minunate și se despart când el pleacă într-o călătorie, cu promisiunea că se vor reîntâlni peste scurt timp și că o va suna de la aeroport.

Blogbarbatul

Eddie nu mai sună și nu răspunde la mesaje pe nicio rețea de socializare, iar Sarah se străduiește în zadar să-și continue viața ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Zbătându-se între grijile și sfaturile prietenilor să și-l scoată din cap, nu poate scăpa de convingerea că sentimentele lui au fost adevărate și că numai ceva grav l-ar putea ține departe de ea.

De câte ori i-ai verifica profilul de Facebook după noutăți?

De câte ori i-ai scrie, deși el nu-ți răspunde niciodată?

Tu cât de departe ai fi dispusă să mergi pentru un bărbat de care te-ai îndrăgostit nebunește după numai șase zile și care a dispărut din viața ta fără niciun motiv?

De câte ori ți-ai verifica mesajele pe telefon, Facebook și WhatsApp într-o singură zi?

Am verificat iar. Tot nimic. Mi-am strecurat telefonul în geantă, ca să nu-l mai văd. M-am gândit că așa fac fetele când încă trec prin dulcile agonii adolescentine. Tinerele care încă n-au învățat să se iubească pe ele însele așteaptă într-o stare ușoară de isterie să primească vești de la băiatul pe care l-au sărutat într-un colț slinos vinerea trecută. Nu așa trebuie să se comporte o femeie de treizeci și șapte de ani. O femeie care a umblat prin lume, a supraviețuit unei tragedii și conduce o organizație caritabilă.

sad-worried-woman-talking-on-cellphone-by-window-at-home-at-night_bti5rx0px_thumbnail-full01

Ai trece peste rușine și i-ai contacta prietenii, pe care tu nici nu îi cunoști?

Ai trece peste rușine și l-ai căuta la stadionul pe care joacă fotbal lunar cu prietenii lui?

Ți-ai înnebuni prietenii cu ipoteze și presupuneri și le-ai ignora insistențele să îl uiți și să-ți vezi de viața ta?

Sarah încearcă, dar nu poate face asta. Iar faptul că primește telefoane ciudate la care nu vorbește nimeni sau că i se pare că îl zărește pe Eddie pe stradă de câteva ori nu o ajută deloc.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *