Ghid de cumpărături pentru Book Friday

Black Friday is loading…

Noi ne-am pregătit și vă așteptăm cu BOOK FRIDAY la noi acasă, adică pe nemira.ro. Știm că aproape toată lumea va avea pe 13-15 noiembrie super reduceri, așa că tocmai de aceea ne-am gândit să împărtășim cu voi un ghid de cumpărături. Pentru că e bine să fim și cumpătați și să nu cumpărăm la impuls doar pentru că e Black Friday.

Ghid de cumpărături

  • Adaugă-ți în WISHLIST cărțile pe care vrei să le citești. Mai ai câteva zile să o faci, dar credem că e o idee bună pentru tot restul anului. Așa ai mereu într-un loc toate cărțile pe care vrei să le citești în viitorul apropiat, iar după ce le cumperi sau le citești, le poți șterge. Aici poți descărca și un template cu wishlist-ul tău (nostalgicii probabil îl vor printa, așa am făcut și noi), dar poți adăuga și direct în contul tău de pe nemira.ro 😉
  • Vânează reducerile. Fii atent la ce oferte au fost sau cele care urmează de Black Friday. Cea mai bună metodă să fii mereu cu un pas înainte e să fii abonat la newsletter – noi acolo anunțăm prima oară ce oferte am pregătit pentru super-cititorii Nemira, iar deseori avem și campanii speciale realizate doar pentru abonați. Promitem că nu suntem intruzivi, iar luni trimitem și un newsletter cu recomandări sau alte vești din lumea cititorilor.
  • Întreabă un prieten. Poate vrea și el să pună de o comandă, iar așa împărțiți transportul (în cazul în care comandați sub 120 de lei. Ce trece peste 120 de lei, va beneficia de transport gratuit).
  • Ai nevoie de recomandări? Suntem la un click distanță. Poți să ne scrii oricând pe Facebook, Instagram sau pe chat-ul din site – una din bucuriile job-ului nostru e că putem vorbi despre cărți cu alți cititori. Așadar, dacă ți-a plăcut ceva anume de la noi (sau de la alte edituri, că nu citim doar de la Nemira, hehe), ne poți zice câteva titluri și îți facem recomandări în cunoștință de cauză.
  • Ia de acum cadourile de Crăciun. Mereu am fost de părere că o carte sub bradul de Crăciun e cadoul perfect. Sau în ghetuțele de Moș Nicolae. Dacă știi că ai de completat un cadou pentru sărbătorile de iarnă sau vrei să oferi o poveste cuiva drag, ia de acum cărțile dorite și nu aștepta să vină decembrie peste tine.
  • Scrie-ne pe chat de Black Friday. Iar acum încheiem cu un îndemn mai pragmatic – suntem disponibili pe chat-ul din site, tot weekend-ul de Black Friday, să te ajutăm cu recomandări, cu o comandă sau cu orice altceva ai avea nevoie.

Spor la citit!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *