Cele mai bune titluri, la numai 10, 15 sau 20 de lei!

Peste 30 de titluri adăugate în oferta de titluri la 10, 15 şi 20 de lei!

Profită acum de această oportunitate pentru a citi cărţile care ţi-au stârnit curiozitatea de-a lungul timpului.

Iată câteva dintre recomandările noastre:

Pat Shipman – Mata Hari. Femeia fatală (15 lei)
Devastator de frumoasă, devastator de lipsită de scrupule, Mata Hari şi-a pus întreaga putere de seducţie în slujba informaţiilor secrete. Şi, în 1917, aceeaşi devastatoare femeie a fost arestată, judecată şi executată pentru spionaj, sub acuzaţia că ar fi responsabilă pentru moartea a cincizeci de mii de soldaţi francezi.   Cum a reuşit Margaretha Zelle să devină Mata Hari, un simbol al sexualităţii?

Naomi Novik – Dragonul Maiestăţii Sale (15 lei)
Viaţa căpitanului Will Laurence din Marina Regală britanică este răsturnată din clipa în care capturează o fregată franceză, având la bord un ou de dragon destinat împaratului Napoleon. Transformat peste noapte în aviator, Laurence devine căpitanul puiului de dragon pe nume Temeraire, de care îl va lega o profundă prietenie.

Annick Geille – Sagan. Povestea unei iubiri (15 lei)
La sfârşitul anilor ’70, tânăra Annick Geille, redactor-şef la Playboy, a avut şansa să o întâlnească pe celebra Francoise Sagan şi să intre în cercul de prieteni intimi ai autoarei, a cărei amantă avea să devină în scurtă vreme.

Atenţie! Reducerile nu se cumulează: nu se pot folosi cupoane de reducere câştigate la alte promoţii pentru a cumpăra cărţi la 10 lei, 15 şi 20 de lei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *