45% reducere pentru trilogia Jocurile Foamei

Jocurile Foamei - 45% reducereDevenită rapid un bestseller internaţional, trilogia Jocurile Foamei s-a vândut în peste 1 milion de exemplare în toată lumea. Aşa cum era de aşteptat, ecranizarea, a cărei premieră la nivel mondial a avut loc vineri, a avut un mare succes, vânzându-se bilete în valoare de aproape 215 milioane de dolari.

Dacă încă nu aţi citit trilogia scrisă de Suzanne Collins, puteţi beneficia de o reducere de 45% pentru pachetul care conţine toate cele trei titlurile, în format hardcover!

De asemenea, puteţi achiziţiona oricare dintre cele trei volume, atât în format hardcover, cât şi în softcover, cu o reducere de 35%!

Jocurile Foamei: Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde naţiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic şi sangeros numit Jocurile Foamei. Douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi în lupta pe viaţă şi pe moarte, televizată în direct şi urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat şi… viu. Cine va câştiga cursa nebună pentru supravieţuire?

Jocurile Foamei. Sfidarea: Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima oară în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, după toate încercările înfruntate, convinşi că au câştigat o viaţă sigură şi decentă pentru ei şi familiile lor, speră că va urma o lungă perioadă de pace. Dar, în timp ce Katniss şi Peeta parcurg obligatoriul Tur al Învingătorilor, apar zvonuri despre o revoltă printre locuitorii districtelor. Iar în ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Dacă nu vor reuşi să convingă naţiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiţi nebuneşte, consecinţele ar putea fi dezastruoase…

Jocurile Foamei. Revolta: Katniss a supravieţuit calvarului Jubileului Pacificării şi, împreună cu familia ei şi Gale, este la adăpost în Districtul 13. Dar, în haosul final al jocurilor, Peeta a căzut prizonier în mâinile Capitoliului, iar preşedintele Snow îi pregăteşte o soartă aparte. În timp ce focul revoltei mistuie întreg Panemul, Katniss este sortită să devină simbol al revoluţiei. Pe măsură ce evenimentele se desfăşoară cu repeziciune, ea realizează însă că a fost mai degrabă un pion mutat pe tablă decât liderul celor asupriţi. Consecinţele devin de negândit pe măsură ce numărul victimelor creşte.

Promoţia este valabilă până la data de 31 martie şi nu se cumulează cu alte oferte promoţionale şi reduceri speciale. Comenzile se onorează în limita stocurilor disponibile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *