Cinci ani cu Nautilus

În luna februarie a anului 2008,  câţiva oameni talentaţi au pornit împreună într-o aventură de explorare a spatiului science-fiction şi fantasy, la bordul nou-născutei Reviste Nautilus, în dorinţa lor de a cunoaşte, de a descoperi şi de a împărtăşi publicului câte ceva din marea lume a SF-ului.

An după an, Revista Nautilus a adus împreună autori români consacraţi ai genului dar şi prozatori debutanţi, devenind de-a lungul timpului o rampă de lansare pentru tinerii scriitori. De la traduceri la articole şi dezbateri originale, de la recenzii de carte la cronici de film, de la contribuţia unor autori străini la interviuri cu cei mai de seamă autori autohtoni contemporani, revista Nautilus a crescut, şi-a îmbogăţit portofoliul, a devenit un spaţiu care tratează temele SF şi Fantasy din perspective multiple, astfel încât orice pasionat al genului să regăsească în paginile revistei subiecte mereu noi, variate, interesante.

La ce ne gândim când spunem Nautilus? La cel mai puternic brand din science-fiction-ul românesc. La autori care nu mai au nevoie de nici o prezentare: Frank Herbert, Philip K. Dick, Orson Scott Card, George R. R. Martin. La revista care, după cinci ani, se poate mândri că a publicat proză originală de o calitate incontestabilă şi a oferit zi de zi publicului român oportunitatea de a străbate universul imaginaţiei, ca cititor, colaborator sau prieten. Nautilus înseamnă, mai mult poate decât toate celelalte, spirit vizionar şi sete de cunoaştere.

La mulţi ani, Revista Nautilus!

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *