Jennifer Lawrence, antrenată de o participantă la Olimpiadă

katniss hunger gamesActrița Jennifer Lawrence, care a interpretat-o pe Katniss în filmul Jocurile Foamei, a fost pregătită pentru acest rol de una dintre participantele la Olimpiadă din acest an.

Este vorba despre Khartuna Lorig, o cunoscută sportivă specializată în trasul cu arcul, care a câștigat numeroase premii de-a lungul anilor. Lorig a învățat-o pe Jennifer Lawrence cum să mânuiască arcul în filmul inspirat de cărțile scrise de Suzanne Collins. 

khatura lorigÎntr-un interviu acordat recent cu ocazia Olimpiadei din acest an, Lorig vorbește și despre experiența sa pe platourile de filmare de la Jocurile Foamei. Ea spune că Jennifer a învățat foarte repede și a fost o bună ascultătoare. În plus, personalitatea ei distractivă a făcut-o pe Lorig să îi facă plăcere să lucreze împreuna cu actrița.

Sportiva a spus că se bucură de popularitatea crescută a filmului Jocurile Foamei pentru că publicul adoră să o urmărească pe Katniss cum trage cu arcul. Este un sport unic, susține Lorig, deoarece aici nu contează vârsta, greutatea sau înălțimea și este, de asemenea, foarte distractiv.

Khartuna Lorig spune că este mândră de fiecare dată când o vede pe actrița Jennifer Lawrence în rolul lui Katniss și se mândrește că a fost eleva ei. Ea speră că și Jennifer, atunci când va urmări Olimpiada, va fi mândră de profesoara ei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *