Colecția săptămânii: Glossy Books

A cam venit iarna și vremea rece de afară ne îmbie să ne căutăm momentele de relaxare într-o atmosferă caldă și plăcută. Și cum ne putem petrece mai bine timpul liber, dacă nu citind o carte amuzantă și ușoară, care să ne destindă și să ne facă să visăm la lux, seducție, iubire, aventuri și eroi fascinanți?

Joi fiind, ne face plăcere din nou să vă prezentăm una dintre colecțiile noastre. Și dacă până acum v-am făcut cunoscute colecții precum NautilusSuspansBontonNemira Damen TangoBabelNemira JuniorErotikosAlpha & omegaCuaternar sau Biblioteca de psihologieGhidul Xenofobului sau Nemira clasic, astăzi vă invităm să faceți cunoștință cu autori moderni, conectați la timpul prezent, fini cunoscători ai sufletului femeii și dorințelor bărbaților.

Colecția Glossy Books a Editurii Nemira se adresează tuturor celor care au nevoie de o pauză de la stresul cotidian și problemele inerente vieții de zi cu zi. Și chiar dacă întreaga colecție pare a se adresa exclusiv femeilor, să nu uităm că volumele din seria ”Betsy, Regina Vampirilor”, scrisă de  Maryjanice Davidson, are un succes fantastic în rândul reprezentanților sexului masculin.

Dacă titlul Gossip Girl vă aduce un zâmbet pe buze, atunci profitați de romanele seriei autoarei Cecily Von Ziegesar, care se bucură de o recunoaștere internațională și milioane de fani din toată lumea!

Nu în ultimul rând, vă invităm să îl cunoașteți pe Dan Rădoiu, al cărui roman ”Cum să cucerești un bărbat pe e-mail, messenger și Facebook” a fost unul dintre cele mai bine vândute titluri în cadrul Târgului Internațional Gaudeamus. Ceea ce impresionează la acest volum este faptul că se adresează într-un mod subtil bărbaților, chiar dacă aparent femeile sunt cele care ar trebui să o citească primele, are un limbaj viu, actual, un ritm alert și un umor savuros, de care numai românii sunt în stare.

Colecția vă este oferită la o calitate ireproșabilă, cu un design modern și simpatic, atractiv pentru toate gusturile, și oferă cititorilor de toate vârstele ocazia să se simtă bine în compania unor personaje memorabile.

Dacă vă doriți să găsiți în oferta de titluri a editurii și alte volume cu care doriți să vă delectați, nu ezitați să ne scrieți. Așteptăm cu drag sugestiile voastre, și rămâneți la curent cu noutățile pentru că, cine știe, poate că îi veți întâlni în colecțiile noastre chiar pe autorii propuși de voi!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *