Comisarul Montalbano intră în scenă! De joi, 28 august

De astăzi poţi participa la marea tombolă Andreea Camilleri, dacă vrei să mergi în Sicilia pe urmele comisarului Montalbano!

Joi, 28 august, apare la toate chioşcurile de ziare primul roman din colecţia Camilleri: Forma apei, numai împreună cu ziarul Libertatea, la 14,99 RON.

Aşa cum apa ia forma vasului în care curge, crima pe care trebuie să le rezolve Montalbano urmează traseee complicate şi alambicate, toate ducând spre mafia siciliană. Unde este însă adevăratul vinovat pentru moartea inginerului Luparello şi care a fost, de fapt, motivul? Asta nu puteţi afla decât odată cu faimosul comisar.

Şi pentru că citind romanul Sicilia prinde viaţă cu mirosurile, culorile şi gusturile ei, poţi câştiga o excursie de cinci zile, pentru două persoane, în fascinanta insulă mediteraneană! Tot ce trebuie să faci este să cumperi seria de 5 cărţi şi să participi la tombolă completând taloanele din Libertatea cu răspunsul corect la întrebarea din cartea săptămânii. Intră în concurs doar aceia dintre voi care trimit toate cele cinci taloane, cu răspunsurile corecte.

Regulamentul complet al tombolei, aici.

Sponsor: ABC tours, agenţia ta de încredere de peste 20 de ani!

Campanie susţinută de Radio 21 şi Port.ro.

forma apei600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *