[CONCURS] Creează-ți propriul avatar! Cine ești în SISAO?

<sign in>

Ne plac jocurile pentru că ne ajută să evadăm din realitate, pentru că ne amăgesc cu iluzia libertăţii. Renunţăm la identitatea noastră, uităm de probleme şi de nemulţumiri, ne schimbăm idealurile sau înfăţişarea, ca să păşim pe un tărâm virtual, unde legile pot să fie cu uşurinţă rescrise, iar gândurile şi cunoştinţele noastre nu mai reprezintă un impediment în îndeplinirea viselor pe care le ţinem ascunse de cei din jur.

Realitatea virtuală, jocurile, sunt o capcană. Creează dependență, îţi dezvoltă imaginaţia, îţi îmbunătăţesc instinctele şi îţi construiesc o percepţie diferită asupra realităţii, pe care ajungi să o confuzi cu următoarea misiune, următorul obiectiv.

Jocurile sunt un hobby, o pasiune, un stil de viaţă incitant, cu un potenţial imens, însă abia după ce vei citi Ready Player One vei înţelege cât de periculoasă şi imprevizibilă poate să fie ficţiunea, după ce te conectezi la SISAO, utopia virtuală care omagiază cultura pop a anilor 80.

În SISAO nu trebuie să îţi divulgi numele adevărat sau să vorbeşti despre cine eşti în realitate. Majoritatea utilizatorilor preferă să păstreze anonimatul şi se folosesc de creditele lor pentru a-şi schimba aspectul, astfel încât este perfect normal să vezi elfi cu cozi de dragon sau orci cu trei capete și aripi de vultur.

ready-player-one

<Nemira Challenge>

Să presupunem că ai un număr nelimitat de credite: cum arată avatarul tău? Desenează. Pictează. Creează. Editura Nemira te premiază!

Ai termen până pe 13 aprilie (ora 12.00) să ne arăți avatarul tău pe Facebook sau pe Instagram, folosind următoarele hashtag-uri: #ReadyPlayerOneNemira și #NautilusGeeks.

Echipa Nemira îi va premia pe cei mai creativi doi cititori cu un pachet dublu: romanul Ready Player One (ediția tie-in) + o invitație dublă la filmul Ready Player One, oferită de Vertical Entertainment. Filmul Ready Player One, în regia lui Steven Spielberg, ajunge la cinema din 30 martie.

Câștigătorii o să fie anunțați pe 14 aprilie, pe pagina de Facebook Editura Nemira.

Succes!

<sign out>

Notă: Nu există restricții cu privire la modul de creare al avatarului (dacă nu îți place să desenezi, poți să folosești orice program ai la dispoziție). Imaginația TA este singura limită.

Info: Invitația la film este valabilă pentru 2 persoane, în perioada 14 aprilie – 2 mai, la Cinema Movieplex din Plaza România (București).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *