Concurs: Păcate originare

Coperta Pacate originarePelicula Savages îşi face apariţia pe marile ecrane din România săptămâna viitoare. Regizorul Oliver Stone propune un thriller cu o distribuţie de staruri formată din Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch şi Demian Bichir. Filmul se bazează pe romanul lui Don Winslow, inclus în 2010 în Top 10 al prestigiosului New York Times.

Don Winslow este un scriitor american, recunoscut în mod deosebit pentru literatura de suspans. S-a născut în 1953 într-o familie ce i-a pregătit încă din copilărie cariera de scriitor: mama, bibliotecară şi tatăl un povestitor talentat. Winslow a declarat că scrie în fiecare zi, între 05:30 şi 10:00, lucrând la două cărţi în acelaşi timp. Cel mai mult a stat cinci zile fără să scrie. “Sunt dependent de scris”, declară autorul.

Dacă vreţi să vă familiarizaţi cu literatura lui Don Winslow, editura Nemira vă propune un concurs interesant: foloseşte opţiunea Comentează cu Facebook şi spune-ne printr-un comentariu la acest articol care crezi că este cel mai important păcat şi poți câştiga cele două volume ce fomează romanul Păcate originare.

Primele zece cele mai “interesante” comentarii vor fi premiate cu romanul Păcate originare.
* Concursul se desfăşoară în perioada 27 august – 2  septembrie 2012, până la ora 23:00.
* Câștigătorii vor fi contactați prin e-mail (respectiv Facebook), în maxim trei zile de la încheierea concursului, iar lista cu numele lor va fi postată în maxim șapte zile după aceea.
* Dacă un câștigător nu confirmă în termen de 7 zile, premiile se vor acorda altor participanți.

Despre Păcate originare

Art Keller este agent în cadrul brigăzii antidroguri, care face din munca sa o obsesie şi nu se sfieşte să încalce legea pentru a servi justiţia. Adan Barrera este moştenitorul unui imperiu al narcoticelor, şi îşi ascunde brutalitatea în spatele unui şarm deosebit. Nora Hayden este o prostituată de lux care îşi cunoaşte bine interesele. Iar Sean Callan este un asasin plătit de Mafie, un ucigaş cu sânge rece care s-a săturat de viaţa pe care o duce.

“Documentarea fără precedent şi atenţia deosebită acordată detaliilor îi conferă romanului robusteţe şi viziune, iar proza sa rapidă ca un staccato te poartă cu naturaleţe prin decoruri şi puncte de vedere diferite. Intriga complexă, personajele bine conturate şi abundenţa de trădări şi răsturnări de situaţie creează un narcothriller perfect”. Publishers Weekly

41 Commentarii

  1. andrei 28/08/2012 Reply
  2. doru 28/08/2012 Reply
  3. Vlasta Liptak 28/08/2012 Reply
  4. mady 29/08/2012 Reply
  5. Iulian 29/08/2012 Reply
  6. Teodora T. 29/08/2012 Reply
  7. Veronica Marcela Corbeanu 29/08/2012 Reply
  8. Cirjan Larisa 29/08/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *