Concurs Urzeala tronurilor

600p400Participanţii primei ediţii a Clubului de Lectură Nemira s-au arătat încântaţi de genţile Urzeala tronurilor oferite de prietenii noştri de la HBO. Din acest motiv, am pregătit un concurs special pentru fanii Game of Thrones.

Toţi cei ce profită în acestă săptămână de promoţia Urzeala tronurilor, achiziţionând un titlu individual sau oricare din cele două pachete “Cântec de Gheaţă şi Foc”, intră în tragerea la sorţi pentru a câştiga o geantă practică cu personajele din serialul vostru preferat.

În tragerea la sorţi intră toţi cei ce plasează comenzi pe Nemira. ro  din categoria Urzeala tronurilor, în perioada 22 – 29 aprilie 2013. Câştigătorul va fi anunţat în termen de trei zile şi are la dispoziţie o săptămână pentru a revendica premiul. În caz contrar premiul va fi oferit următorului clasat.

UPDATE: Pentru că am prelungit promoţia Urzeala tronurilor, în tragerea la sorţi vor intra toţi cei ce achiziţionează un titlu individual sau oricare din cele două pachete “Cântec de Gheaţă şi Foc” în perioada 22 aprilie – 6 mai 2013.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *