Cotlete & andive à la Julian Barnes

Librăria Bastilia vă invită la Porc cu piper, o serie de întâlniri bilunare dedicate cititului şi bucătăritului.

Lunea aceasta se vor găti cotlete & andive à la Julian Barnes (Pedantul în bucătărie).

Vor fi disponibile doar 34 de porţii, aşa că, dacă sunteţi interesaţi, ar trebui să vă faceţi rezervare!

Porc cu piper: Cotlete & andive pedante va avea loc luni, 27 februarie 2012, între orele 19:00 şi 20:30, la Librăria Bastilia (Piaţa Romană, nr. 5, Bucureşti). Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul Bastilia.

Pedantul în bucătărie, apărută la editura Nemira în colecţia Babel, nu este o carte de bucate, aşa cum poate unii s-ar fi aşteptat. Nu sunt decât observaţiile pline de umor ale lui Julian Barnes despre gătit şi despre teribilul dezastru pe care îl pot provoca unui pedant generalităţile din cărţile de bucate.

Cu această ocazie, vă readuc aminte că, spre sfârşitul anului trecut, Julian Barnes a câştigat cel mai prestigios premiu literar britanic, Man Booker Prize.

Preşedintele juriului a spus atunci despre Sentimentul unui sfârşit că are semnele unui clasic al literaturii engleze, fiind scris excelent, cu o intrigă subtilă, relevând noi înţelesuri cu fiecare lectură făcută.

Vă anunţ cu cea mai mare plăcere că, începând din martie, veţi putea achiziţiona Sentimentul unui sfârşit în format hardcover! Nu uitaţi! Pentru că este o apariţie nouă, o puteţi cumpăra cu o reducere de 25%.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *