Cu Caravana la Craiova. Gaudeamus 2013

Editura Nemira vă invită la cea de a XII-a editie a Târgului GAUDEAMUS Craiova, eveniment organizat de Radio România – echipa GAUDEAMUS şi Radio Oltenia Craiova – în foaierul Teatrului Naţional “Marin Sorescu”, în perioada 27 februarie – 3 martie 2013.

Ediţia craioveană a Târgului GAUDEAMUS deschide seria evenimentelor pe care Radio România le va organiza în 2013, cu prilejul dublei aniversări din acest an: 85 de ani de la înfiinţarea postului public de radio şi 20 de ani de la inaugurarea Programului LECTURA.

La eveniment s-au înscris peste 40 de edituri din România şi din străinătate. Şi anul acesta Editura Nemira va fi prezentă în cadrul Târgului Gaudeamus, la Craiova, cu o ofertă editorială actualizată şi cu promotii diversificate, potrivite pentru toate gusturile.

Pe lângă reducerile de 25%/ titlu, în cadrul evenimentului, Editura Nemira le va oferi cititorilor săi o ofertă specială pentru Colecţia Nautilus, constând într-o reducere de 35%. În plus, din oferta largă de la stand, cititorii îşi vor putea alege pachetele 2+1 sau cărţile la preţ fix.

BONUS: Eşti născut în februarie sau martie? Vino la târg la standul Editurii Nemira şi primeşti 50% reducere cadou din partea noastră!

Vă aşteptăm cu drag!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *