Final Frontier

Primul târg de carte science-fiction şi fantasy…

Unde? La Muzeul Ţăranului Român, adică aproape de Şosea. Când? În acest weekend, 26-27 martie. Salutând venirea primăverii, cei care vor ieşi la o plimbare la Şosea sunt aşteptaţi să facă şi o vizită la Final Frontier, primul târg de carte dedicat genurilor science fiction şi fantasy. Vizitatorii vor putea admira (şi cumpăra, fireşte) sumedenie de cărţi, dar nu numai.

Desigur, editura Nemira va fi şi ea prezentă cu un stand plin de titluri atractive, care vor acoperi pe deplin cele două genuri. Aşadar, o ocazie numai bună ca, după o plimbare de weekend primăvăratec, fiecare să-şi umple rafturile bibliotecii cu noi şi noi titluri.

Organizatorii au anunţat şi desfăşurarea unor evenimente conexe, la fata locului puteti invaţa cum se fac benzile desenate in cadrul atelierelor susţinute de artiştii revistei Comics, sau puteţi patrunde în lumea boardgameurilor prin prezentările de jocuri susţinute de Mihai Lalu.

Final Frontier este şi un prilej de socializare, dar şi un loc de intâlnire pentru pasionaţii celor două genuri. Vor avea loc in fiecare zi dezbateri la care vor participa autori romani de SF&Fantasy care vor purta discuţii pe cele mai diverse teme: vampiri şi varcolaci, 2012 şi sfarsitul lumii, filosofia de viaţă Star Wars, elemente fantastice în romanele lui Umberto Eco. De asemenea, sâmbătă va avea loc o prezentare în memoria regretatului scriitor Ion Hobana.

Programul complet al evenimentelor poate fi găsit aici: http://finalfrontier.ro/program-evenimente/

 

1 Comentariu

  1. Adrian 28/03/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *