Dacă ne jucăm de-a teroarea, măcar s-o facem cum trebuie: lecţia Stephen King

Jocul lui Gerald, cel de-al treilea titlu al seriei Stephen King, ce apare pe data de 26 noiembrie la chioşcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea, este povestea unui coşmar. Un coşmar de 28 de ore trăit de o femeie legată de un pat masiv şi transformat într-o loterie necâştigătoare. Eroina este Jessie Burlingame, o femeie trecută bine de prima tinereţe. Cedând din nou substitutului de tată care este sotul ei, Gerald, un prosper şi respectabil avocat, cu reale probleme erotice, Jessie se lasă legată cu cătuşe de patul masiv din elegantul dormitor al casei de vacanţă de pe malul lacului Kashwakamak.

Şi când jocul merge prea departe, pentru că este singura posibilitate a domnului Gerald Burlingame de a obţine mult dorita erecţie, Jessie cedează şi se trezeşte prinsă în cursă. Este legată de patul cântărind multe kilograme peste puterile ei, goală cu excepţia unor chiloti dantelaţi şi aproape răstignită într-o poziţie imposibilă. Oare va reuşi ea să se salveze şi dacă da, ce resurse va trebui să arunce în lupta din care pare că nu are nicio scăpare?

Desigur, nu puteţi afla acest lucru decât cumpărând pe data de 26 noiembrie, de la chioşcurile de presă, cel de-al treilea titlu al campaniei Stephen King. Şi încă ceva: nu uitaţi că Jocul lui Gerald era cool cu mult timp înainte să apară Fifty Shades of Grey. Lectură plăcută!

Jocul lui Gerald 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *