De la Nemira citești, cu miniPRIX te înnoiești

Nemira îţi dă cei mai buni autori, cele mai premiate volume, iar miniPRIX completează oferta cu o promoţie de zile mari.

Cumpără de pe Nemira.ro sau din librăriile fizice Nemira de minim 70 lei şi primeşti un voucher de 20% reducere pentru o comandă de pe miniPRIX.ro. Reducerea de 20% este cumulativă cu toate celelalte promoţii active pe siteul miniPRIX, dar nu şi cu alte cupoane/vouchere. Atenţie! Stocul este limitat.

Vizitează librăria virtuală Nemira şi descoperă noutăţile noastre, abia ieşite din tipar: Şapte poveşti de dragoste, un volum ce vă aduce în atenţie bijuterii fără vârstă din secolul al XIX-lea, Despre suflet, o culegere îndrăzneaţă a unora dintre cele mai frumoase idei care ne-au fost trasmise despre suflet, cel de-al doilea volum din Enciclopedia religiilor, Războiul pulberii negre, “un roman fantasy înspăimântător de distractiv” şi multe alte titluri.

Dacă vrei să fii la curent cu noutăţile, promoţiile şi concursurile miniPRIX, îţi recomandăm pagina lor de Facebook. Găseşti o mulţime de informaţii folositoare.

Promoţia este valabilă pentru comenzi efectuate pe Nemira.ro şi în librăriile fizice Nemira  pâna la data de 28 februarie 2013. Vouchere miniPRIX pot fi folosite pâna la data de 10 martie 2013.

Voucherele miniPRIX vor fi expediate împreună cu comanda Nemira.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *