Librăria iubirii și tainele amorului

Ce poate fi mai plăcut decât să îți petreci un moment al weekend-ului lenevind cu o carte în mână și bucurându-te de ultimile raze de soare ale unei toamne târzii? Și ce îți poate da o satisfacție mai mare decât lecturarea unor volume despre iubire, patimi, relații și tot felul de fantezii care să îți aprindă imaginația?

În acest weekend, Nemira te invită să redescoperi iubirea și flacăra pasiunii cu o promoție intitulată sugestiv Librăria iubirii. Lasă-te învăluit de misterul Plăcerilor întunecate din colecția Erotikos sau bucură-te de un roman de dragoste palpitant și sfâșietor, cum este Iubire vinovată, din colecția Damen Tango.

Fie că alegeți povești despre iubire, povești despre seducție, dar și câteva introduceri în tainele amorului, povești pentru suflete sensibile, alături de incursiuni intense în tainele erotismului, promoția Librăria iubirii vă vine în întâmpinare cu o reducere de 36% la volumele colecțiilor Erotikos și Damen Tango și satisface și cele mai pretențioase gusturi în materie de literatură de calitate.

Dacă vă doriți să gustați numai și puțin din exotismul oriental sau să urmăriți cu sufletul la gură povestea unor personaje fascinante, atunci bucurați-vă de weekend-ul iubirii alături de autori consacrați și de titluri ce vă vor fascina.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *