Dedicații de Ziua Îndrăgostiților – Inspiră-te din cărți

Dacă inspirația te ocolește, iar cuvintele refuză să fie așternute pe hârtie, eroii și eroinele Nemira sunt aici ca să te ajute. Poveștile lor de iubire nu se sfârșesc la ultimul capitol. Dăinuie chiar și după finalizarea seriei, când toate secretele au fost dezvăluite și soarta personajelor tale preferate a fost decisă. Ai suferit alături de ele, le-ai criticat alegerile și… poate chiar ai refuzat să le accepți greșelile, cu atât mai puțin să le ierți.

Suferință. Trădare. Abandon. Pasiune. Regret. Dacă poveștile lor îți sunt străine, a sosit momentul să le descoperi. Eroii și eroinele Nemira nu vin cu sfaturi, idei și soluții. Nu știu ce vrei să spui sau să scrii, ce simți sau ce îți dorești, însă poate că te vei regăsi în cuvintele lor și vei descoperi care este mesajul tău, declarația ta de iubire.

1280_Oulander_Season_2_Finale_Claire_Jamie

„– Chipul tău e inima mea, englezoaico, a spus el încet, şi iubirea pentru tine este sufletul meu. Dar ai dreptate, nu poţi fi conştiinţa mea.”

(Jamie & Oliver – Tobele toamnei #1)

 

„– Alege-mă pe mine, respir eu, cu buzele lipite de ale lui. Alege o lume nouă. Creează o lume mai bună. […] Salută noii zori, Cal. Cu mine. Cu noi.”

(Cal & Mare – Regina Roșie)

 

„– N-am înțeles niciodată țara asta. N-am înțeles niciodată de ce a ales să lase tot în urmă și să se mulțumească cu asta. Până te-am cunoscut pe tine. Tu ești țara asta, Amani, a vorbit el, acum mai încet. Ești mai vie decât ar trebui să fie orice de aici. Numai foc și pulbere, mereu cu degetul pe trăgaci.”

(Amani & Jin – Rebelul nisipurilor)

 

„- Științele naturii mă pasionează de când eram mică. Nu e o pasiune de domnișoară, mă tem, și foarte puțini soți ar tolera-o la soțiile lor. Nu știu dacă vei fi unul dintre ei. Dar știu, cel puțin, că ai ține o bibliotecă în domeniu și sper că m-ai lăsa să citesc din ea. M-a privit cu o expresie amuzată.

– Mă vrei pentru bibliotecă.”

(Isabella & Jacob – Istoria naturală a dragonilor)

 

„– N-aș putea s-o mint, nu mai mult decât aș putea să mă mint pe mine însumi, a ţipat Fritz după o clipă. Ea e călăuza spiritului meu. Știe asta.”

(Söphgen & Fritz – Floarea albastră)

 

„– Ne văd pe noi doi, iubindu-ne în liniştea dintre furtuni. Aşa ne-a fost sortit.”

(Chani & Paul Atreides – Dune)

 

„– M-aș lupta cu balaurii, aș călca pe cărbuni încinși, aș păși în Valea Morţii, numai să am o șansă de a-ţi câștiga inima.”

(Lady Mary & Charles PopeBelgravia)

 

„- Nu știu cum să explic. Dar… nu mulți oameni m-au iubit în viața asta. Și se pare că de fiecare dată când cuiva îi pasă de mine, persoana aceea ajunge să sufere. Eu… pur și simplu, urăsc să fiu motivul pentru care oamenii sunt mereu în pericol. N-aș putea să mi-o iert dacă vreodată ai păți ceva.”

(Bellamy & Clarke – Întoarcerea acasă)

 

„– Strigătul tău m-a salvat, altminteri aş fi fost absorbit şi aş fi rămas acolo, jos, pentru totdeauna.”

(Arlen & Renna – Războiul la lumina zilei)

 

„– Și pentru tine scena înseamnă viaţa. Ai spus-o chiar tu. Iar, dacă mă părăsești, viaţa va lua sfârșit.”

(Rosa & Dante – Zeii tangoului)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *