La mulți ani, Julian Barnes!

Julian Barnes împlinește astăzi 66 de ani. Nemira vă invită să îl sărbătorim împreună printr-o promoție de weekend: o reducere de 50% pentru toate cărțile sale. Bonus: Oferim un cupon de reducere de 50% (valabil pentru trei cărți la alegere) pentru cine comandă peste trei cărți care fac parte din cadrul promoției.

Autorul a câștigat de curând cel mai prestigios premiu literar britanic, Man Booker Prize 2011. Romanul cu care a fost nominalizat se numește în original “The Sense of an Ending” și este în momentul de față în curs de apariție la Nemira, cu titlul “Sentimentul unui sfârșit”.

Pentru că vrem să vă arătăm părerea cuiva care e fanul autorului, am rugat-o pe colega noastră Gabriela Preda să ne  scrie câteva rânduri:

Când vezi o carte semnată Julian Barnes, îţi doreşti să o citeşti datorită simplului fapt că numele lui îţi garantează o lectură de calitate, indiferent de subiect. Din momentul în care ai început să citeşti Barnes, există 99% şanse să vânezi toate apariţiile editoriale ale acestuia.

Cu fiecare nou titlu descoperi o altă latură a personalităţii scriitorului. Autor discret, cu puţine apariţii publice, Julian Barnes se dezvăluie cititorilor săi printr-o operă din care răzbat umorul fin, rafinamentul, ironia, dar şi o analiză psihologică profundă.

1 Comentariu

  1. Stefan 20/01/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *