Feminitatea, amiralul umanităţii

atliereSăptămâna trecută v-am prezentat Şcolile de Vară despre frumuseţe şi feminitate pregătite de Fundaţia Calea Victoriei.

V-am propus să ne spuneţi ce înseamnă feminitatea pentru voi pentru a câştiga o participare gratuită la atelierul Zeitele din noi – modele arhetipale ale feminitatii. Am primit textele voastre, iar împreună cu organizatorii atelierelor am ales textul final.

Doamna Elena Stan a fost desemnată câştigătoare în urma frumosului text scris despre „Feminitatea, amiralul umanităţii”. Vrem să vă bucuraţi şi voi de aceste rânduri delicate, de aceea vă lăsăm în compania unei scurte, dar intense prezentări a feminităţii.

„Feminitatea, amiralul umanității

Viața este percepută ca o călătorie pe valurile încercărilor și provocărilor care ne dovedesc că suntem vii pentru că manifestăm instinctul de conservare. În acest tumult de valuri uriașe, femeia este aceea care se dovedește de un altruism ieșit din comun. Ea acceptă mereu să lupte pentru mai mulți, prin trupul ei regenerându-se viața. Iar după ce aduce un copil pe lume, sacrifică totul ca să-l vadă mare, sănătos și realizat!

O Femeie și-a dat unicul său Fiu ca noi să fim mântuiți de moarte și păcat. Devotamentul femeii față de umanitate nu poate fi plătit cu toate diamatele din lume! Ea este mamă, soție, bucătăreasă, medic al trupului și al sufletului, educatoare, etalon al frumuseții și gingășiei.”

Autor: Elena Stan

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *