Doar 9 zile rămase până la premiera Jocurilor Foamei!

Luni seară, Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Donald Sutherland, Stanley Tucci, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Wes Bentley şi restul distribuţiei au fost prezenţi la mult aşteptata premieră Jocurile Foamei din Los Angeles.

Peste 400 de fani au campat în faţa cinematografului peste noapte pentru a cumpăra bilete la premieră, sperând că vor avea şi ocazia să vorbească sau măcar să îi vadă pe actorii lor preferaţi.

Festivităţile au început în jurul prânzului cu un concurs de dans ai cărui câştigători au primit accesul în camera vedetelor. A urmat o adevărată petrecere, unde un post de radio a ales încă 40 de fani care au fost mai mult decât încântaţi să facă cunoştiinţă cu actorii.

Gary Ross a dat autografe, iar Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth şi Josh Hutcherson au făcut câteva mărturisiri.

Astfel, aflăm că:
Dacă s-ar afla într-adevăr în arenă, cei trei ar lua cu ei un lanţ (Jennifer), un os fiert de găină (Josh – se pare că bunica sa găteşte un pui grozav) şi o brăţară (Liam).
În timp ce John a fost nevoit să se îngraşe cu 7 kilograme pentru a fi perfect pentru rol, Jennifer şi Liam au trebuit să slăbească.
Jennifer o compară pe Katniss cu o Ioana d’Arc modernă.
În timpul audiţiilor, Jennifer şi-a repetat rolul cu regizorul Gary Ross, care, pentru această ocazie, a fost Preşedintele Snow. Ea spune despre acesta că este cel mai grozav om pe care l-a cunoscut, fiind amuzant şi dulce.

Până la premiera filmului, care va avea loc pe 23 martie, vă invit să vizitaţi site-ul JocurileFoamei.ro, unde veţi găsi toate informaţile despre film, cărţi, univers, personaje, actori, Suzanne Collins etc.

Iată şi câteva poze de la premieră! Dacă vreţi să vedeţi mai multe, accesaţi Teen Vogue.

Dacă nu aţi apucat încă să citiţi seria de succes scrisă de Suzanne Collins, aveţi ocazia să achiziţionaţi pachetul Jocurile Foamei cu o reducere de 35%!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *