E-BOOK Nemira pentru download-uri nelimitate în mijloacele de transport în comun

Coperta Eu sunt numarul patruÎncepând de săptămâna aceasta, au apărut la metrou primele stickere Nemira cu cod QR. Prin scanarea codului QR cu ajutorul camerei foto a smartphone-ul, călătorii pot accesa integral o carte electronică din protofoliul Nemira.

Eu sunt numărul patru, de Pittacus Lore, este e-book-ul pentru care Editura Nemira oferă acces gratuit la metrou, pentru toţi cei care vor să experimenteze lectura în format electronic, transformându-şi astfel drumul într-un timp câştigat. În curând, stickerele de acces la cartea electronică Nemira se vor găsi şi în mijloacele de transport ale RATB.

Eu sunt numărul patru, de Pittacus Lore, este o carte deja clasată în topul celor mai solicitate cărţi electronice de pe site-ul editurii şi poate deschide apetitul pentru un alt fel de a citi.

Caravana Bookland este cea care a lansat această campanie de promovare a cărţii electronice în spaţiul public, iar Editura Nemira este încântată să poată participa la promovarea unui produs pe care l-a adus prima pe piaţa românească.

Nemira, plăcerea lecturii

 

 

 

2 Commentarii

  1. Alexandra. 13/09/2012 Reply
  2. Ana 14/09/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *