Vine primăvara!

Odată cu primăvara vine şi binecunoscuta “curăţenie de primăvară”. Dar asta nu înseamnă doar să luăm aspiratorul şi soluţiile de curăţat în mână!

Începând cu luna martie, totul se reînoieşte. Poate că a venit timpul să schimbăm şi la noi câte ceva, să ne reinventăm! Sună ca un text dintr-o revistă glossy, nu? Totuşi, nu cred că există cineva care să fie pe deplin mulţumit de el însuşi. Mereu ne dorim să îmbunătăţim câte ceva, ceea ce e perfect normal.

Poate că mereu ţi-ai dorit să cânţi la pian, de exemplu, dar te-ai gândit că e prea târziu să iei lecţii. Sau poate ai ajuns la concluzia că e prea greu să înţelegi femeile şi vrei să afli câteva secrete ale jocului seducţiei? Te-ai gândit vreodată să intri în lumea afacerilor financiare? Sau poate vrei să înveţi o limbă străină. Unii îşi doresc să citească mai mult, poate. Sau, de ce nu, poate că stai la apartament şi îţi doreşti să cultivi citrice.

Toată lumea cunoaşte proverbul “nu lăsa pe mâine ce poţi face azi”, dar câţi îl punem în practică? Ce-ar fi să începem acum? 🙂

Nu uitaţi că mâine este ultima zi în care puteţi primi o carte cadou din partea noastră! Pentru orice comandă facută pe Nemira.ro în intervalul 1-8 martie (exceptând comenzile de e-book-uri şi cele făcute cu cupoane de 100% reducere), veţi primi o carte surpriză! Nu sună rău deloc, nu?

2 Commentarii

  1. IB 08/03/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *