Ediţia hardcover a seriei Dune poate fi precomandată cu 25% reducere

coperta DuneDune, una dintre cele mai cunoscute serii SF la nivel mondial, va fi reeditată în curând, în format hardcover şi cu un design nou. Puteţi precomanda primele două cărţi din serie, Dune şi Mântuitorul Dunei, cu o reducere de 25%.

Frank Herbert, autorul acestor cărţi, a scris în jur de 30 de cărţi şi antologii de povestiri, printre care şi cele şase cărţi din seria Dune. Pentru documentarea şi elaborarea acestora din urmă, autorul şi-a rezervat şase ani din viaţă, iar toate cărţile sale au devenit bestselleruri internaţionale. A colaborat, împreună cu Bill Ransom, la romanele “Incidentul Isus”, “Efectul Lazăr” şi ” Factorul Înălţare”, iar ultimul său roman publicat, “Man of Two Worlds”, a fost scris împreună cu fiul său.coperta Mantuitorul Dunei

Deşi a apărut cu multe decenii în urmă, Dune este o serie actuală şi populară, iar cititorii descoperă mereu înţelesuri noi. A primit premiile Hugo şi Nebula şi a fost tradus în zeci de limbi şi vândut în peste 20 de milioane de exemplare. Acţiunea din cărţi se petrece cu peste 20.000 de ani în viitor, într-o lume dominată de o societate feudală interstelară, cu case nobile aflate în posesia planetelor. Povestea are elemente politice, tehnologice, religioase şi ecologice, dar nu lipseşte nici emoţia umană, în timp ce marile puteri ale acelei lumi se confruntă pentru a intra în posesia unei planete pustii, singura unde se află cea mai importantă resursă din Univers.

 

14 Commentarii

  1. Dorin 03/07/2012 Reply
  2. Alexander 03/07/2012 Reply
    • Alexander 03/07/2012 Reply
  3. mikaela 07/11/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *