Editura Mistica vă propune o întâlnire cu inexplicabilul

Sunteţi interesaţi de forţele supranaturale? Vreţi să aflaţi secretele umanităţii din cele mai vechi timpuri până azi? Vă atrag magia şi inexplicabilul? În acest caz, vă recomandăm aparițiile Editurii Mistica!

Sensul acestui demers editorial este de a îmbogăţi cunoşterea dincolo de limitele ei raţionale, pentru o mai bună percepţie a universului în care trăim, dar şi a propriei noastre fiinţe.

Domeniile abordate în cărţile publicate sunt dezvoltarea personală, artele divinatorii, religiile, sănătatea, viaţa practică, tradiţiile, spiritualitatea şi multe altele.

Printre titlurile pe care le puteţi achiziţiona de acum încolo de pe site-ul Mistica amintim:

72 de îngeri, de Mireille Labonte (19,9 RON)
Această carte vă oferă o abordare solidă a cunoaşterii omului în realitatea sa divină. Este, în egală măsură, un instrument preţios de dezvoltare personală. Descoperind rolul fiecărui înger în parte, veţi putea rezolva orice dificultate personală, dar veţi putea ajunge şi la o înţelegere superioară a misiunii voastre în viaţă.

Magia albă, de Eric Pier Sperandio (19,9 RON)
O carte oarecare? Nu! Veţi descoperi aici reţete secrete pentru băi ritualice, poţiuni magice, unelte pentru vrăjitoarele moderne şi multe altele. Prin volumul de faţă magia albă devine accesibilă tuturor. Este un ghid practic şi indispensabil pentru a ne pune în armonie cu energiile superioare.

Magia neagră, volumele 1 şi 2, de Abraxas şi Akzinor 555 (19,9 RON)
Magia neagră, un instrument fascinant, exercită o mare atracţie asupra celor mai mulţi dintre muritori. Forţele ei sunt pe cât de mari şi puternice, pe atât de impenetrabile. Aşa că nu uitaţi niciodată: ce veţi face poate schimba atât viaţa voastră, cât şi pe a celor din jur.

Pe lângă acestea, în curând vor apărea multe alte titluri.

Coordonatorul colecţiei este Risvan Vlad Rusu, maestru în numeroase sisteme Reiki, Qi Gong, Tai Chi Quan, Feng Shui, masaj japonez Shiatsu şi masaj Tao.

A absolvit cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi al studiilor de masterat de Integrare Europeană din cadrul aceleiaşi instituţii.

Deşi deţine numeroase diplome şi titluri în activităţiile aferente specializării lui, se remarcă în special pentru activitatea editorială şi publicistică.

Astfel, s-a făcut cunoscut mai ales pentru articolele care abordează teme de medicină naturalistă şi spiritualitate asiatică apărute în diferite publicaţii (The Tai Chi Magazine – Marea Britanie, El Qi Gong y la salud – Spania, The Qi Gong Magazine -SUA, Lumes Misterelor, Revista Fenomenelor Paranormale).

De asemenea, este coautor al publicaţiei Weekly Healing Review, editată de National Canadian Reiki Association şi autor al cărţii Iniţiere în Reiki, apărută în 2005.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *