Richter 8.9 pe data de 24 august: la mulți ani Andrei Călăraș!

Andrei Călăraş s-a născut pe 24 august în anul 1968, la Bucureşti. Este absolvent de Medicină şi s-a îndreptat către scris destul de târziu. S-a dedicat încă de la început numai prozei, iar primul roman publicat a fost Ziua a 7-a (Ed. Abeona Press, 2010), un roman de aventuri complex pentru care a fost comparat atât cu Wilbur Smith şi Dan Brown, cât şi cu Umberto Eco.

A confirmat ulterior cu cel de-al doilea roman, Richter 8.9, publicat la Editura Nemira, fiind prima dată când în colecţia Suspans este inclus şi un autor român. Combinând cu măiestrie suspansul cu trăirile interioare, descrierile cu umorul, introspecția cu dialogurile spumoase, romanul Richter 8.9 îi va ține pe cititori în alertă până la ultima pagină. Iar pentru că astăzi îi sărbătorim ziua de naștere, vă invităm, bineînțeles, să faceți cunoștință cu uluitoarea proză a acestuia.

Nu în ultimul rând, pentru o mai bună înțelegere a fenomenului care este Andrei Călăraș, puteți citi acest interviu acordat în exclusivitate editurii Nemira.

Richter 8.9

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *