Editura Nemira participă la o nouă ediţie SuperBlog 2013

superblog2013

În perioada 1 octombrie – 1 decembrie, Editura Nemira participă în cea de-a şaptea ediţie a competiţiei SuperBlog, în calitate de sponsor. SuperBlog aduce la start bloggeri dornici să-și afirme creativitatea în probe dintre cele mai diverse, propuse și jurizate de către sponsori.

Pentru această ediţie Editura Nemira a pregătit o super-probă ce va fi anunţată la început de lună octombrie. Pentru cei care s-au înscris în competiţie şi vor să vadă ce s-a mai întâmplat până acum am pregătit aici, aici, aici şi aici arhiva participărilor Nemira în Superblog. Luaţi notiţe, pregătiţi “motoarele” şi veniţi mai aproape de linia de start.

Ce se întâmplă în SuperBlog 2013?

“Ca de fiecare dată confruntarea blogosferică stă sub semnul super-puterilor. Pornind de la premisa că fiecare blog poate ascunde talente ce merită descoperite și promovate, SuperBlog îi provoacă pe bloggeri să-și demonstreze atuurile care îi recomandă drept comunicatori online. Creativitatea, umorul, iscusința de a mânui condeiul virtual și, desigur, corectitudinea gramaticală și ortografică sunt ingrediente apreciate de cititori și marketeri deopotrivă. În cadrul competiției, bloggerii au prilejul de a-și face cunoscute abilitățile literare și de a se face remarcați de către marketerii care le jurizează articolele, iar acestia pot descoperi, la rândul lor, noi percepții despre ofertele pe care le promovează și chiar potențiali colaboratori.” (SwissPlan.biz)

Ce dorim să adăugăm este că această competiţie este mai mult decât atât, este un training, este o activitate de pregătire pur profesională. Ca într-o agenţie de comunicare, când « clientul » trimite un brief, iar comunicatorii îşi fac research-ul, stabilesc strategia şi planul propriu zis de implementare în direcţia strategiei alese. La final, prezentarea este scrisă, prezentată la client şi, bineînţeles, aprobată.

Aşadar, noi vom fi aceşti clienţi critici, dar bine intenţionaţi, pregătiţi să citească cele mai bune articole. Ne auzim şi „ne citim” în curând.

P.S. Vă plac jocurile?

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *