Editura Nemira, prezentă la Kilipirim!

Cea de-a 12-a ediţie a târgului de carte cu discount Kilipirim va avea loc între 4 şi 8 mai, la Sala Dalles. Editura Nemira va fi și ea prezentă în decursul celor 5 zile, cu o mulțime de titluri și discount-uri pentru iubitorii de lectură!

Ca și la edițiile anterioare, fiind cel mai mare târg de carte cu discount, Kilipirim adună peste 10.000 de titluri, provenite din diverse domenii de interes precum beletristică, hobby, știință, cărți pentru copii, artă, filosofie, arhitectură sau design. Pe lângă editurile autohtone precum Nemira, vor fi prezente și unele străine, astfel că discount-urile vor varia de la 10% pentru titlurile noi, până la 70% pentru cele editate înainte de începutul anului. Prin urmare, începând de mâine veți avea ocazia să alegeți dintre câteva sute de titluri aflate în ofertă specială de preţ, de 5 lei, 7 lei sau 10 lei.

Veți găsi, de asemenea, ediţii de colecție şi titluri ale sezonului trecut, opere de valoare şi autori de top în Europa, autori români şi enciclopedii, titluri care au cucerit publicul din toată lumea şi un program special de ateliere de creaţie pentru adulţi şi copii.

Târgul Kilipirim are un program zilnic de vizitare între orele 10:00 şi 20:00, iar intrarea este liberă.  Vă așteptăm!

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *