Nemira la Noaptea Cercetătorilor Europeni şi Sci+Fi Fest

index

Astronautul Chris Hadfield, faimos în toată lumea pentru că a fost comandantul Stației Spațiale Internaționale, transmite un mesaj video exclusiv participanților la Noaptea Cercetătorilor Europeni de vineri, 30 septembrie! Filmarea va fi proiectată de la ora 19.30 pe scena mare de la Universitate în cadrul evenimentelor de la Noaptea Cercetătorilor Europeni! Vă așteptăm pentru o doză de #funscience și un discurs inspirațional! Iar asta doar în ziua de vineri.

1

Şi asta nu e singura surpriză. Cei mici au şansa să devină mici inventatori cu „Nick şi Tesla”. Fiţi primii care cumpără de la standul nostru din Piaţa Universităţii un exemplar al cărţii, iar noi vă dăm cadou un kit de inventator. Bineînţeles, standul nostru vă aşteaptă cu cele mai noi cărţi din colecţiile noastre.

În acelaşi timp, are loc şi Sci+Fi Fest, Festivalul de Ştiinţă şi Tehnică, la Biblioteca Naţională, iar noi nu vom lipsi nici de acolo. Vineri şi sâmbătă ne găsiţi la standul nostru cu promoţii şi cele mai noi cărţi SF&F, dar şi de anticipaţie şi pentru copiii pasionaţi de ştiinţă. Pe lângă asta, sâmbătă, de la 11:30 vă aşteptăm la un eveniment dedicat SF-ului, iar în continuare vă arătăm un teaser pentru ce v-am pregătit la Sci+Fi Fest.

2

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *