Sunteţi la Brasov? Atunci vă aşteptăm la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică

Fotografie0045-1024x768De zece ani, Târgul de la Braşov, organizat de Asociaţia Libris Cultural Braşov şi partenerii săi, a crescut şi s-a împlinit după pilda primăverii, prin  vitalitate şi entuziasm, prin dimensiunile sale memorabile. De la prima ediţie şi până astăzi, Târgul de la Braşov a adus laolaltă tot mai mulţi participanţi şi oaspeţi de seamă, iar dincolo de abundenţa ofertei, de reducerile practicate de edituri şi casele de discuri, Târgul de la Braşov a mizat întotdeauna  pe caracterul dinamic şi viu al culturii.

Anul acesta, Târgul de la Braşov aduce la un numitor comun trecutul şi prezentul, noutatea şi tradiţia, într-un cadru amplu şi foarte divers. Organizat în incinta BRAŞOV BUSINESS PARK (str. Ionescu Crum nr. 1), în perioada 21 – 24 MARTIE 2013, Târgul oferă tuturor celor pasionaţi de carte şi muzică o atmosferă cu totul deosebită.

Editura Nemira este prezentă la Târgul de la Braşov cu o ofertă editorială inedită şi foarte atractivă: 25% reducere la celebra trilogie Jocurile Foamei, pachete conţinând volume de excepţie, precum şi multe alte surprize!

Fotografie0046-1024x768

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *