Editura Nemira se alătură proiectului „Carte peste Carte”

600p400

În ultimii ani, Asociaţia Paspartu, una dintre cele mai importante asociaţii culturale din România, organizează proiectul Carte peste Carte, un proiect de susţinere a instituţiilor defavorizate din punct de vedere al fondului de carte.

Ne alăturăm acestei iniţiative şi cazului selectat pentru acest an, strângerea de cărţi realizându-se pentru Liceul Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus, judeţul Suceava. Editura Nemira va fi prezentă la eveniment cu donaţie de cărţi, urmând apoi să trimită toate cărţile strânse la această ediţie la Vicovu de Sus.

Până pe 1 septembrie, toţi cei care au cărţi de donat sunt invitaţi să poposească la gazda proiectul din acest an, La un ceai (strada Luigi Cazzavillan, nr. 25).  Manuale şcolare, dicţionare, romane, cărţi de poveşti, enciclopedii, reviste din domenii de interes pentru copii şi adolescenţi, toate acestea sunt binevenite şi vor fi trimise spre nordul ţării, unde sute de copii aşteaptă să descopere şi să aprofundeze din „proviziile de informaţii” venite de la voi.

Sămbătă, 30 august, şi duminică, 1 septembrie, sunteţi aşteptaţi în frumoasa grădină a gazdei acestui eveniment, La un ceai, la două seri speciale, respectiv seara de cântări la chitară şi saxofon şi seara de lecturi publice cu unii dintre cei mai apreciaţi scriitori români. Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul asociatiei unde puteti vedea un program intreg.

Pentru participanţii la activităţile propuse de Asociaţia Paspartu am pregătit numeroase surprize, acestea urmând a fi descoperite în cele două zile de eveniment.

Felicitări organizatorilor şi tuturor celor care se implică în acest proiect!

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *