Editura Nemira se întâlneşte cu cititorii la Sibiu Book Festival

600p400

În perioada 12-15 septembrie, în Piaţa Mare din Sibiu, pasionaţii de lectură sunt invitaţi să participe la unul dintre cele mai importante evenimente locale, Sibiu Book Festival. Editura Nemira propune cititorilor o nouă întâlnire cu cei mai îndrăgiţi autori români şi străini la Sibiu Book Festival.

Sub îndemnul  general al evenimentului, “Citeşte, priveşte, ascultă, vorbeşte”, Editura Nemira îi provoacă pe participanţi să descopere cele mai noi apariţii editoriale, serii de autor îndrăgite şi colecţii de carte dintre cele mai diverse.

Toţi cei care vor vizita standul Nemira vor putea beneficia de cele mai bune oferte, reducerea generală de 25% la orice titlu achiziţionat, oferta 2+1 cadou şi reducerea de 50% la Saga Cântec de Gheaţă şi Foc de George R.R.Martin.

La capitolul apariţii editoriale, Delicateţe de David Foenkinos, Vocile vikingilor de Voicu Bugariu, Sentimentul unui sfârşit de Julian Barnes sunt câteva dintre titlurile pe care cititorii le pot alege . Seriile de autor Stephen King, Rodica Ojog-Braşoveanu, Arthur C. Clarke sunt doar câteva dintre propunerile noastre de completare a bibliotecii. Bonton, Damen Tango, Nautilus SF sunt doar trei dintre colecţiile de carte Nemira din care cititorii îşi pot găsi următoarele lecturi de suflet.

Standul Nemira de la Sibiu Book Festival este “pista de plecare” spre cele mai interesante poveşti. Cititorii sunt aşteptaţi la îmbarcare în Piaţa Mare din Sibiu în perioada 12-15 septembrie.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *