Editura Nemira vă așteaptă la o nouă ediție Kilipirim!

De miercurea aceasta și până duminică, 23 Octombrie 2011, la galeria Dalles se desfășoară o nouă ediție a celui mai mare târg de carte cu discount din București, Kilipirim! Ca întotdeauna, Editura Nemira vă așteaptă cu noutăți editoriale, cu reduceri de preț și oferte speciale!

La standul nostru din cadrul târgului veți beneficia de o reducere generală de 25% și de oferta 2+1 cadou! În plus, am amenajat un spațiu și pentru cărțile în regim de anticariat, pentru cititorii aflați în căutare de titluri la 5 și 10 lei!

Ce cărţi găsiţi la Kilipirim? Titluri din 2011 sau din anii trecuţi, ediţii de colecție, cărţi specializate sau bestsellers, într-o ofertă generală care acoperă toate domeniile de interes: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă etc. Kilipirimul din această toamnă a ajuns deja la ediţia a XIII-a şi este un eveniment cu mare trecere în rândul consumatorilor de carte!

În cadrul târgului de la galeria Dalles, organizatorul va oferi, prin tragere la sorţi, 3 burse care acoperă integral costul cursurilor teoretice marca “Fundația Calea Victoriei”. Câştigătorii vor putea frecventa, în funcție de pasiunea pentru diverse discipline, următoarele cursuri: Arhitectură, Istorie, Astronomie, Costum și Modă sau Dezvoltare personală.

Un element esenţial al Kilipirimului este preţul cărţilor: un chilipir! Iar în spiritul acestei săptămâni, pe Nemira.ro puteți profita de promoția “Chilipir!”, cu reducerea generală de 45% pentru orice titlu al editurii, până la finalul săptămânii!

Kilipirim, cel mai mare târg de carte cu discount din Bucureşti, va fi deschis în perioada 19-23 octombrie şi are un program zilnic de vizitare între orele 10:00 şi 20:00. Vă așteptăm cu mare drag!

 

1 Comentariu

  1. Bbcversus 20/10/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *