Ender’s Game – Al doilea trailer

EndersGame-2013-1Deja numărăm zilele până când va apărea filmul Ender’s Game, ecranizare după cartea lui Orson Scott Card, Jocul lui Ender. În noiembrie 2013 vom putea vedea dacă modul în care ne-am imaginat noi cartea coincide cu filmul. De aceea, până la lansarea filmului, vă recomandăm să citiţi cartea Jocul lui Ender , precum şi celelalte cărţi din serie.

Primul trailer a fost lansat cu ceva timp în urmă şi s-a bucurat de un real succes. Săptămâna trecută, la Convenţia Comic-Con din San Diego, pe lângă alte numeroase filme mult aşteptate pentru toamna aceasta, a fost lansat un nou trailer pentru Ender’s Game. Acesta îl surprinde pe Harrison Ford (colonelul Graf din film) povestind despre invazia duşmanilor, a extratereştrilor, pe care au reuşit să îi învingă şi pe care trebuie să îi învingă şi de data aceasta.

Ca o scurtă  recapitulare a poveştii lui Ender, acesta este un băiat foarte inteligent care ajunge la Şcoala de Luptă,  o academie militară situată pe orbită, unde se antrenează împreună cu alţi copii pentru a deveni comandanţi în lupta împotriva extratereştrilor supranumiţi ”furnicile”. Ender învaţă rapid jocurile de luptă, ieşind în evidenţă în faţa profesorilor şi a colegilor. Ender este în considerat de Graff drept viitoarea speranţă militară a Pământului şi este promovat către Şcoala de Comandanţi. Aici este antrenat  astfel încât să reuşească să îi conducă pe soldaţi într-o bătălie ce poate hotărî soarta Pământului şi salva rasa umană.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *