Epoca.ro – Atitudine. Opinie. Informare.

Nemira vă anunţă apariţia pe piaţă a ziarului online Epoca.ro.

La numai o lună de la apariţie, cotidianul electronic Epoca.ro cucereşte mii de cititori zilnic. Un cotidian ajunge să se bucure, într-un timp record, de o asemnea popularitate, pentru că veştile bune circulă repede. Iar vestea bună pentru cititorul român de presă este că poate citi şi altfel de articole decât ne-am obişnuit. Epoca promovează articole concepute într-un mod profesionist, decent, imparţial, care oferă delicii intelectuale până la ultimul rând.

Aşadar, la nici o luna de la iniţierea acestui proiect, Epoca.ro a înregistrat aproximativ 5.000 de vizitatori unici si 20.000 de afisări.

Cotidianul Epoca reuşeşte să se impună în primul rând prin conţinut editorial de calitate, fundamentat pe trei valori esențiale: libertate de opinie, atitudine şi informare. Zi de zi, Epoca îşi provoacă cititorii la gândire pe teme sociale, culturale, politice, oferindu-le totodată informaţii despre tot ceea ce animă epoca în care trăim.

Epoca.ro este un proiect ambiţios, cu un început promiţător, realizat de o echipă de profesionalişti, cu o bogată experienţă jurnalistică, cărora nu le lipseşte curajul şi liberatea de opinie, dar nici valorile şi deontologia profesională.

Printre cele mai citite articole pe Epoca.ro, menţionăm: Filmul românesc, în cărți la Berlin”, Papa Benedict părăsește corabia sau ceva e putred la Roma”, Angajatul TVR – țap ispășitor”, După dealuri – o tragedie contemporană”, Cui îi e frică de Luminița Gheorghiu?”, Vizitatorul secret de la mormântul lui Edgar Allan Poe. Sfârşitul unei tradiţii?”.

P.S. Ne găsiţi şi pe Facebook!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *