Fata modificată vine la Clubul de lectură Nemira

600p400

Prima ediţie a Clubului de lectură Nemira din 2014 o va găzdui pe fata modificată a lui Paolo Bacigalupi, a cărei poveste şi-a adjudecat toate premiile importante ale genului SF: Nebula, Hugo, Locus, Compton Crook, Seiun, John W. Campbell Memorial şi Kurd-Laßwitz.

Emiko este o frumoasă creatură artificială, o fiinţă tehnologizată, programată să satisfacă fanteziile unui om de afaceri din Kyoto, pe care l-a cunoscut într-un Bangkok dintr-un timp viitor. Povestea ei este povestea oamenilor noi, jucării ale bogătaşilor dintr-un viitor care-ţi dă fiori. Ce se întâmplă atunci când caloriile devin valută? Dar atunci când terorismul bio devine o armă a corporaţiilor, iar omenirea se pregăteşte de o epocă postumană? Paolo Bacigalupi a scris unul dintre cele mai apreciate romane SF din secolul XXI.

Fata modificată întruchipează ceea ce face literatura SF cel mai bine: recreează realitatea într-un mod fascinant, provocator, greu de uitat.“ (The Guardian)

Cei care vor să participe la Clubul de lectură Nemira din 27 ianuarie se pot înscrie accesând următorul link: http://e-nemira.ro/clublectura/. Pentru informaţii legate de întâlnirile cititorilor, cărţile puse în discuţie în fiecare lună şi nu numai, vă aşteptăm pe pagina de Facebook a Clubului de lectură Nemira.

Poveştile sunt cu atât mai frumoase, cu cât ai pe cineva cu care să le împărtășești. Clubul de lectură Nemira este locul unde începe călătoria spre lumea fascinantă a cărţilor bune.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *