Instatour: „Secretul Fotografei Franceze”, de Natasha Lester

În luna îndrăgostiților, împreună cu prietenii Nemira, ne-am propus să vă plimbăm prin cel mai romantic oraș din lume. În perioada 14-24 februarie ne-am propus să organizăm săptămâna pariziană în care descoperim povestea misterioasei ziariste și fotografe Jessica May.

1942: Când cariera sa de fotomodel celebru este brusc întreruptă de începerea celui de-al Doilea Război Mondial, Jessica May devine ziaristă și fotografă pentru Vogue și pleacă în Europa să scrie despre conflagrație. Tânăra își găsește salvarea în compania celor trei prieteni ai săi: jurnalista Martha Gellhorn, care o încurajează să încalce toate regulile, parașutistul Dan Hallworth, care o ajută să scrie povești cu adevărat importante, și Victorine, o fetiță care a crescut într-un spital de campanie.

2005: Curatoarea australiană DʼArcy Hallworth este chemată la un superb chateau francez ca să arhiveze o faimoasă colecție de fotografii. Însă, adevăratul mister care îi poate schimba viața este identitatea persoanei din spatele camerei foto.


  1. @Edituranemira – 14 februarie
  2. @Laviniareads – 15 februarie
  3. @Cristinasbooks – 17 februarie
  4. @Ancasicartile.ro – 18 februarie
  5. @Ramona.raican – 20 februarie
  6. @Bookworm_in_a_cozy_corner – 21 februarie
  7. @Shereads_books – 23 februarie
  8. @Simona.citeste – 24 februarie

În acea săptămână, puteți regăsi multe surprize: recenzii oneste, prezentări ale cărții, concursuri, și așa mai departe.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *