5 idei pentru sărbători meșteșugite

Crăciunul aduce cu el bucurie, căldură și oportunitatea de a-ți împodobi casa cu strălucirea magică a sărbătorilor. În acest articol, ne aventurăm în lumea decorațiunilor homemade pentru Crăciun, oferindu-ți idei creative și inspirație pentru a transforma locuința într-un colț de poveste festiv. În plus, în spiritul sărbătorilor, poți să petreci timp de calitate împreună cu întreaga familie, îmbunătățindu-ți skill-urile de lucru manual și distrându-te.

            Ești pregătit? Adună-ți familia în jurul bradului și să începem!

1. Fotografii Polaroid în brad

                  Crăciunul înseamnă familie și oameni dragi, iar a-i avea pe toți alături de noi în același timp este uneori destul de dificil. Însă, poți aduna cele mai importante fotografii pe care le ai cu persoanele importante din viața ta și le poți pune în brad ca să îi simți aproape în această perioadă. În plus, poți începe o tradiție prin care în fiecare an să faci o poză de Crăciun pe care să o pui anul următor în brad. Acum, toată lumea, cheeeeeseee!

      2. Decorațiuni din portocale

                  Știm că ai pregătit deja formele pentru furescurile pe care o să i le lași Moșului sub brad, forme pe care poți să le folosești și pentru a tăia cojile de portocale. Astfel, vei avea câteva globulețe parfumate pe care să le agăți cu o mică sfoară în brad. Iți garantăm că o să ți se facă poftă de portocale de fiecare dată când o să treci pe lângă brad.

      3. Steluțe din bețe

                  Steaua este un simbol care are o semnificație puternică pentru Crăciun, de aceea ne-am gândit că nu poate lipsi din lista noastră. Adună câteva bețe din lemn de dimensiuni egale pe care le poți găsi oriunde în natură și leagă-le cu o sfoară între ele pentru a lua forma unei stele. Pentru mai multă siguranță, îți recomandăm și puțin lipici între ele.

      4. Globulețe din hârtie colorată

                  Globulețele sunt cea mai comună decorațiune pentru brad, deoarece se pot face din aproape orice. Noi îți recomandăm să faci globulețe din hârtie colorată pe care o poți tăia și decupa în diferite forme și modele și pe care le poți lega cu o sfoară.

      5. Suport luminos handmade

                  Ce ar fi Crăciunul fără luminițe? Le găsim peste tot sub orice formă și nu ne mai săturăm să le privim. Pentru propunerea noastră vom avea nevoie de un cilindru din sticlă pe care îl putem umple cu lumânări parfumate, instalații luminate și alte accesorii, precum conurile de brad. Apoi îi putem găsi un loc în casă și îl putem privi în continuu.

                  Trăim poate în cea mai frumoasă perioadă de pe parcursul unui an și cea mai bună modalitate să ne bucurăm la maxim de aceasta, este să o petrecem alături de oamenii dragi. Decorarea casei cu decoratiuni handmade pentru Crăciun nu doar adaugă un farmec personal și unic, dar și întărește spiritul sărbătorilor.

      Lasă un comentariu

      Your email address will not be published. Required fields are marked *