Fii tu însăţi… incredibil de sexy!

Linda Francis Lee, autoarea savurosului bestseller Incredibil de sexy, s-a născut în Texas, iar acum locuieşte în dezlănţuitul New York. Este autoarea a nu mai puţin de nouăsprezece cărţi, publicate în toată lumea şi traduse în cele mai diverse limbi. Şi iată că o traducere în limba română nu s-a lăsat prea mult timp aşteptată. Fierbinte încă de la tipar, Incredibil de sexy a fost lansată luna aceasta de Editura Nemira.

Este povestea aiuritoare şi plină de picanterii a năstruşnicei Katherine (Kate) Bloom, crainică de ştiri la postul de radio KTEX, care se trezeşte într-o dimineaţă că tot universul a fost dat peste cap, cerul s-a inversat cu pământul, planetele şi-au încurcat zodiile. Şi asta se întâmplă atunci când celebrul golfer Jesse Chapman, băiatul care în adolescenţă o făcuse să se simtă că „poate să treacă peste orice obstacol“, se întoarce acasă, în căldurosul Texas, departe de paparazzi şi de privirile neruşinate ale ziarelor.

Numai că socoteala din lumea celebră nu se potriveşte cu aceea de acasă. Şi asta fiindcă micuţa Katie nu mai este tocmai o şcolăriţă inocentă… ci o femeie plină de stil, hotărâtă să îi arate băiatului dur, care pe vremuri i-a frânt inima, cam cât de sexy poate fi. Dacă reuşeşte sau nu, asta rămâne de văzut, cert este însă că pasiunea uriaşă – cam de dimensiunile întregului stat Texas, pe care Kate a făcut-o pentru bărbatul faimos ce poate avea absolut orice femeie îşi doreşte – nu trece deloc neobservată. Ba concurează chiar cu neliniştile stârnite în sufletul lui de întâmplările care l-au îndepărtat din lumea celebrităţilor. Pe scurt, Incredibil de sexy este o poveste în care pasiunea scrie destinul şi din care aflăm că să fii sexy înseamnă, înainte de toate, să te simţi „incredibilă!“ în propria ta piele.

Material scris de Ioana

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *