Flash poetry reading pe Magheru: Cosmina Moroşan


Poeta Cosmina Moroşan va performa texte din volumul Beatitudine (eseu politic), lansat în colecţia Vorpal, la librăria Nemira de pe Magheru 8-10.

Shila la Perdea: Doar îmbolnăvind vocea din off, strălucim. Un clasor melodic de ne-ar aura, apoi, re-personalizarea, în ciuda contrelor domeniului obișnuinței, disconforturilor care misuna. Sinele (fiecăruia) grozav – mereu altul, prins de jugulară întru îmbogățire, distrat și uimit să urmeze a se deda unui mimetism epileptic și binevenit la Perdea – pentru cea mai transparentă pierdere.

Ne vor gira fantomele pozitive din boxe și prompter: O’Dirty Bastard, un celibatar de pe la 1600, etc., etc.

Cosmina Moroșan s-a născut în 31 octombrie 1989, Dorohoi. A absolvit Facultatea de Litere, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. În prezent este doctorandă la Școala de Studii Literare și Lingvistice, Cluj, cu o teză despre Schizanaliza literaturii performativ-postumane. A publicat poeme, cronici și traduceri în revistele literare: Steaua, Familia, Echinox, Astra, Hyperion, Tribuna, Arta și este prezentă în antologii precum: Literatura potențială (2006), Deranj (2011), Antologia de poezie contemporană Echinox (2011), Alții (2012), Maraton de poezie feminină (2013). A debutat cu volumul AgesexlocationPLS, Editura Vinea (2006). Experimentează performance-ul prin muzică și artă vizuală sub pseudonimul de Morfolina. Lucrează, împreună alții, la crearea platformei nomad-digitale “Cooperativa pasională” – web hipercomunitar culturalo-activist.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *