Fragmente de carte, Bibliotecă şi Promoţie nouă

Trei lucruri importante am a vă anunţa. În primul rând, toate titlurile de la Noutăţi au incluse în prezentare şi fragmente de carte pe care le puteţi citi online, le puteţi printa sau le puteţi downloada. Îmi propun ca pe viitor să adaug fragmente de carte la toate volumele incluse în categoria Noutăţi şi voi încerca să fiu cât de promtă îmi va fi posibil. Promit.

Pe lista de anunţuri urmează să vă mărturisesc că Nemira a amenajat un mic spaţiu de lectură în holul sediului editurii. Biblioteca din Hol (nu mi-a spus nimeni că se numeşte aşa, dar acum că tot se apropie Paştele, îmi iau singură permisiunea de botez), revenind, vă aşteptăm pe toţi în acest spaţiu dacă sunteţi curioşi să răsfoiţi atât noile apariţii, cât şi clasicii publicaţi de Nemira. Şi, în general, orice carte Nemira vă doreşte inimioara. Mai jos găsiţi şi câteva poze cu Biblioteca din Hol.

Şi, dragii mei, de astăzi avem o nouă promoţie. Pe scurt, aveţi posibilitatea de a folosi tichete cadou pentru plata cărţilor comandate online sau cumpărate de la târgurile de carte. Mai multe detalii găsiţi aici.

2 Commentarii

  1. Silvana 25/03/2010 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *