Cartea și…serialul

Nu cu mult timp în urmă scriam despre un alt roman semnat de Stephen King care va ajunge în casele oamenilor din lumea întreagă prin intermediul televiziunii. Este vorba despre Under the Dome și decizia canalului de televiziune CBS de a introduce în grila de vară o mini-serie de 13 episoade care va urmări povestea locuitorilor din Chester’s Mill, prinși în capcana unei enorme cupole transparente de origine necunoscută care le izolează peste noapte orășelul de restul lumii.

Vox populi, vox Dei am putea spune, pentru că în urma numeroaselor solicitări din partea fanilor și a eforturilor susținute ale întregii echipe și a colaboratorilor de peste hotare, Editura Nemira are bucuria să vă anunțe că în sfârșit Under the Dome va vedea lumina tiparului în primăvara acestui an, în traducerea lui Mihnea Columbeanu.

Având în vedere că premiera serialului va avea loc pe 24 iunie 2013 și se anunță a fi un hit, mai ales că va beneficia atât de contribuția autorului însuși, cât și de expertiza companiei lui Steven Spielberg, noi ne pregătim pentru luna aprilie, ca să vă oferim un roman de excepție, pe care știm că îl așteptați de mult!

Celebrul scriitor Dan Simmons, căruia Stephen King i-a trimis cadou manuscrisul romanului Under the Dome, a făcut un comentariu la adresa acestuia, în mai 2009, spunând despre carte că este “uriașă, generoasă, ramificată, infinit de energică […], absolut plăcută și impresionantă.”

Vă vom ține la curent cu știrile, bineînțeles, pentru a vă oferi constant cele mai noi informații despre publicarea și apariția cărții!

7 Commentarii

  1. andrei 04/02/2013 Reply
  2. Ana 05/02/2013 Reply
  3. Catalin 05/02/2013 Reply
  4. Elyon 08/02/2013 Reply
  5. Gerge Caracas 08/02/2013 Reply
  6. Ia-ţi adio! 09/04/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *