Gala Societatii Civile, in aceasta seara

Editia a IX-a a Galei Societatii Civile va incepe astazi, la ora 20:00 la Opera Nationala din Bucuresti. Astfel este continuata traditia consolidata in fiecare an, aceea de a recunoaste fiecare intiativa luata pentru imbunatatirea vietii intr-o comunitate si de a premia spiritul civic si responsabilitatea sociala in Romania.

La aceasta competitie participa asociatii, fundatii, grupuri de initiativa si persoane fizice din sectorul non-profit din Romania. Printre acestia sunt si partenerii nostri de la ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania), participand cu 3 proiecte: Changemakers, FORCE si BenKing.

Evenimentul in sine este binemeritat de “actorii” non-profit ce incearca sa schimbe in bine societatea in care traim. Proiecte precum Lecturi Urbane, Bikewalk sau Let’s Do It Romania au reusit sa stranga de-a lungul timpului un numar impresionant de participanti dornici de a contribui la o societate mai buna.

Anul trecut, premiul cel mare a ajuns la Mihai Eminescu Trust pentru proiectul Satul de-sine-statator (Whole Village Project). Restul castigatorilor pot fi gasiti AICI

 

Ai participat la proiecte ale mediului ONG, ONGS sau non-profit? Povesteste-ne experienta ta pana
duminica 12 iunie
si poti castiga prin tragere la sorti volumul “Conversatii libere” de Robert Scoble, Israel Shel.

3 Commentarii

  1. Simon Alexandra 10/06/2011 Reply
  2. A.C. 13/06/2011 Reply
  3. Simon Alexandra 14/06/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *