Idei de cadouri de Moș Nicolae

Sărbătorile se apropie, dar cei dragi nici nu bănuiesc surprizele pe care le pregătești. Spiridușii și elfii l-au părăsit (temporar) pe Moș Crăciun pentru a-l ajuta pe Moș Nicolae, cel care deschide luna cadourilor și ne amintește de bucuria și de magia dăruirii. Listele au fost uitate, năzdrăvanii au fost iertați, însă cadourile nu au fost (încă) pregătite. În atelier, Moș Nicolae recitește poveștile copilăriei, se pierde în basme și călătorește pe meleaguri exotice, în căutarea celor mai frumoase daruri. Ce ar trebui să le pună copiilor în ghetuțe, pe lângă turtă dulce și un munte (aparent) nesfârșit de bomboane? Un roman despre maturizare și redescoperire? O poveste fantastică, în care Binele învinge Răul, iar eroii se întorc acasă? O legendă ce îi va emoționa în serile friguroase de iarnă, amintindu-le că speranța este cea mai puternică magie de care avem nevoie?

mosnicolae

După lungi dezbateri și o ceartă între spiriduși și elfi, Moș Nicolae vine (în ajutor) cu câteva recomandări și un cupon de reducere suplimentară (CRACIUN20):

Pachet Crăciun Magic: Cititorii vor descoperi copilăria lui Moș Crăciun în romanul Un băiat numit Crăciun, unde îl vor cunoaște pe Nikolas, care, la doar doisprezece ani, este un erou și un copil de o bunătate nemărginită, care își iubește și admiră tatăl, fără să se plângă de situația delicată în care se află. Un roman fără vârstă sau anotimp, despre familie, regăsire, trădare și încredere. Aventurile lui Nikolas, acum Moș Crăciun, continuă în al 2-lea volum al seriei, Fetița care a salvat Crăciunul, unde Amelia se luptă să păstreze (aprinsă) magia speranței: speranța unui viitor mai bun, speranța unui cămin și speranța unei familii care să o iubească și să o protejeze.

Spațiul – Supereroi ai științei: Tainele universului vor putea să fie dezlegate cu ajutorul celor mai curajoși, inteligenți și hotărâți oameni de știință din istorie. În această carte îi veți descoperi pe unii dintre cei mai mari supereroi ai științei care au trăit vreodată, cum ar fi Aristotel, Galileo Galilei, Newton, Henrietta Leavitt, Einstein sau Neil Armstrong. Niciunul nu s-a avântat spre cer, purtând o capă sau o mască specială… mă rog, din câte știm noi. O lectură ideală pentru cititorii curioși, din care nu lipsesc jocurile și testele.

Frații Tapper în război: În primul volum al seriei Gemenii Tapper, îi cunoaştem pe Claudia şi pe Reese, gemeni obraznici şi cu o imaginaţie neaşteptat de „olfactivă”, care transformă o simplă neînţelegere într-un război „pe viaţă şi pe moarte”, amândoi râvnind la victoria finală. Între farse, minciuni şi neînţelegeri, autorul strecoară şi câteva informaţii de cultură generală, comparând lupta gemenilor, prin viziunea Claudiei, cu cele mai înfricoşătoare sau importante războaie din istorie, prezentându-le într-un mod lejer, aproape dinamic, încercând să îmbine umorul cu trecutul, pentru a păstra lectura amuzantă şi alertă.

Pachet Michael Morpugo: Un povestitor desăvârșit, Michael Morpugo îi invită pe cititorii de toate vârstele în două aventuri de neuitat! Poți călători departe de frigul mușcător al iernii și să ajungi pe insula lui Kensuke, unde vei învăța principiile de bază ale supraviețuirii de la un supraviețuitor al celui de-al doilea război mondial sau să treci de partea „greșită” a legii, să devii un proscris și să i te alături lui Robin Hood în lupta împotriva şerifului de Nottingham, în timp ce poporul englez suferă în aşteptarea întoarcerii regelui de drept al Anglie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *